Recensies

De lessen en lestof zijn specifiek afgestemd op mijn wensen en behoeften, dat is erg fijn. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen en voel ik me zekerder in mijn engels taalgebruik. De lessen zijn goed te volgen en met 2 uur huiswerk per week goed te combineren met mijn werk en gezin.

MerelSeptember 2018

Afgelopen woensdag begon de 2de sessie in Parijs. Zenuwachtig ging ik erheen maar al snel liet ik het los en steeg mijn zelfvertrouwen. Het Engels praten ging goed en ik had leuke gespreken met mijn collega’s in Parijs.

Tom van VlietJuli 2018

Ik ben zo blij dat het me gelukt is en daar wil ik u voor bedanken. De lessen hebben mij ontzettend goed gedaan en heb een leuke tijd gehad in Parijs. Zeer vakbekwamen mensen en alles wordt goed geregeld en je wordt ontzorgd. De docente heeft een goede kijk op wat je nodig heb en weet het zo af te stemmen dat je het maximale leert. Ook is er extra materiaal aanwezig daar waar nodig om beter aan je eisen te voldoen. Niets anders dan lof. Hartelijk dank voor de goede lessen.

BasJuli 2018

Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om mijn Engelse lessen bij Maria te volgen. Na een fijne intakegesprek heeft Maria perfect ingespeeld op mijn specifieke wensen. Maria is heel kundig, geduldig en luistert heel goed. Ik kan het iedereen aanraden.

AliceMei 2018

Duidelijke lessen met goede resultaten. De een op een lessen werkten erg goed voor mij. Zo kreeg ik alle aandacht en had Maria ook aale aandacht voor mij.

AnoukMaart 2018

In 10 lessen is mijn kennis van de Engelse taal weer opgefrist: grammaticaal, spreekvaardigheid , luisteren. Met name op mijn werk kan ik de Engels sprekende klant nu beter begrijpen en te woord staan.

Jantien KooimanJanuari 2018

Ik heb 20 uur privéles Engels gevolgd om mijn kennis weer op te frissen. De lessen waren geheel naar mijn wensen opgesteld. De lessen werden in een hele fijne gemoedelijke sfeer gegeven. Ze waren duidelijk en als er iets niet duidelijk was, werd hier meteen op geanticipeerd. Er werd goed naar mij geluisterd. Ik heb uiteindelijk een engelse taaltest moeten afleggen voor mijn nieuwe baan en die heb ik gehaald.

LiesbethNovember 2017

Maria heeft mij zelfvertrouwen gegeven om op ‘boardroomniveau’ Engels te spreken en te schrijven en daar heb ik iedere dag profijt van

Iedere week leuke, praktijkgerichte oefeningen zorgden ervoor dat ik iedere week met Maria aan de slag ging.

Student Marketing BedrijfMei 2017

David geeft goed Engelse les en geeft een duidelijk uitleg. De lessen waren bovendien gezellig. Ik geef de cursus een 8 als cijfer!

Recensie door student fietsbedrijf

De docent is geweldig. Hij  past de lessen zo aan dat je direkt feedback krjgt en maximaal leert. Ook het volledige Engels praten heeft me erg veel goed gedaan, Tevens is hij in staat om aan te voelen welke niveau je al aan kunt en hierdoor maak je snelle stappen. Bedankt voor de geweldige lessen! Top! Ik geef de cursus een 9 als cijfer.

Bas

Een dikke 8 voor de cursus! Goede begeleiding bij de cursus Engels. Maria legt het duidelijk uit bij een gezellige sfeer. Top geregeld!

Nicomei 2019

Het is een goede cursus met iemand die er verstand van heeft. Door 1 op 1 les te krijgen, krijg je de aandacht dat je nodig hebt. Verder is het ook gezellig.

Cindyjuni 2019

Ik kwam voor de bijles engels om mijzelf voor te bereiden op mijn sollicitaties
bij de luchtvaartmaatschappij waar ik graag voor wil vliegen. Het was allemaal
heel last minut maar de lessen werden hier goed op aangepast en ik kon mezelf
door de lessen goed voorbereiden op het onderdeel engels. Elke cursus was heel
leerzaam en alles werd goed uitgelegd. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en eind
augustus gaat mijn avontuur beginnen bij de
luchtvaartmaatschappij!Ik heb alle lessen als heel leerzaam ervaren. Ook buiten de lessen om hielp
Maria mij zelfs via de app. Echt super.

Carmenstudent 2019