Recensies

Deze cursus voldeed aan mijn wens, nl. om weer vrijuit Engels te durven spreken zonder bij elke zin te twijfelen over de grammatica. en woordkeus.  Ik geef de cursus een 10!

Tina, november 2021

Leerzame cursus Engels gehad, veel ruimte voor eigen wensen, goede  koppeling praktijk en theorie. Goede voorbereiding van de docent gericht op werkveld zodat de cursus inhoudelijk goed aansloot bij eigen vakgebied.

Student juni 2021

Ik geef de cursus een dikke 9 en ben heel tevreden.

Maria weet goed wat ze doet, ze werkt gestructureerd en is toch flexibel. Ze bereidde de lessen goed voor en was ook heel geïnteresseerd in mijn werk, zodat ze de lessen nog meer op mijn wensen kon afstemmen. Elke les was dan ook heel waardevol. Dankzij haar lessen ben ik een stuk zelfverzekerder geworden in het praten en schrijven.
………………………………………………………………………………………

Student juli 2021

We hebben 10 lessen gevolgd als collega’s, met als doel onze spreekvaardigheid te verbeteren. De lessen waren goed op dit doel afgestemd. De theorie en de oefeningen waren zeer helpend. Maria heeft haar uiterste best gedaan om ons werkveld te begrijpen, zodat we daarop afgestemd konden oefenen. Maria is professioneel en daarbij in staat om je te helpen je gemakkelijker te voelen in het durven spreken.

Marjon juni 2021

Ik heb 8 lessen gedaan en heb heel wat stof uitgelegd gekregen…en geoefend. Het was ook leuk om te doen.Ik ben weer een stukje verder met engels spreken en schrijven.

Ik geef de cursus een 8. 

Roelof, maart 2021

Ik geef de cursus een 8,5 !

Student januari 2021

Nadat ik bij een IT bedrijf ging werken waar de voertaal Engels was bleek het Engels spreken toch iets lastiger dan ik had gedacht. Daarom besloot ik deze 1 op 1 business cursus te gaan volgen.

Al begreep ik wel alles wat er gezegd werd was m’n woordenschat niet top en m’n grammatica van de middelbarenschool wat verwaterd. Dit maakte het minder gemakkelijk om antwoorden te geven aan mijn collega’s.

Met deze op maat gemaakte cursus werd er goed de focus gelegd op de specifieke woorden en zinnen die ik in m’n sector gebruik zowel formeel als informeel. Daarnaast werd er ook gewerkt aan de grammatica en hoe zinnen juist op te bouwen in verschillende tijdsvormen.

Ik heb heel veel baat bij deze cursus gehad. Het spreken gaat veel gemakkelijker en voelt vertrouwder/eigen aan. Ik raad deze cursus zeker aan!

 

Noam, januari 2021

Ik heb de lessen als zeer goed ervaren. Heb heel veel mogen leren. Heb de Engelse taal nog nooit zo leuk gevonden. Dank Maria!!!Ik geef de lessen een 10!

student november 2020

Ik heb de lessen als zeer leerzaam ervaren en deze lessen zullen mij zeker verder helpen in de kennis van de Engelse taal. Ik zou iedereen deze individuele training aanraden.

Antonstudent Business English maart-juli 2020

Ik geef de cursus een 8!

Prettige docente . Heeft extra aandacht aan de reden waarom ik les wilde. Zij is daarin geslaagd

Student juni 2020

Ik heb 10  lessen bij Maria gevolgd om mijn Engels te verbeteren voor mijn werk. Maria heeft mij daarin goed begeleid en duidelijk bij elke les goed uitgelegd over de grammatica en schrijfvaardigheid. Resultaat was boven mijn verwachting want ik moet vaak voor mijn werk mails schrijven in het Engels en daar was ik niet zo goed in. Ik was onzeker, lang bezig om een mail te schrijven en ik moest vaak aan mijn collega’s vragen of ze mij mail willen lezen.

Na 3e les begon ik meer zelfvertrouwen te krijgen omdat ik veel leerde van Maria. Ik merkte dat ik steeds sneller een mail in het Engels schreef. Ik kreeg zelf complimenten van mijn collega’s dat ik goede zinnen schreef in de mail. Ik ben erg blij dat ik de lessen bij Maria heb gevolgd. Echt een aanrader!

mei 2020

R.

Engels bijles voor het opfrissen en aanvullen van kennis.
Goede begeleiding en verstand van zaken.

Ik geef de cursus een 8,5!

Kevin, januari 2020

Kevinjanuari 2020

Ik heb Engelse cursus gevolgd, omdat ik in februari 2020 begin aan mijn studie. De Hotel Management School in Maastricht. Een opleiding waarbij het Engels van groot belang is. Ik had door de middelbare school een kleine achterstand opgelopen. Een school waar vaak de Engelse lessen uitvielen en er moeilijk inval docenten geregeld konden worden. Hierdoor in veel vlakken te kort geschoten in uitleg over de Engelse taal. Om meer kennis op te doen, deze cursus gaan volgen. Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Door de cursus grammatica bijgespijkerd, en hierdoor ook zekerder over mijn communicatie skills. Ik ga nu met een beter gevoel mijn opleiding starten. Maria heeft ervoor gezorgd dat ik kon werken met een lesboek gericht op de horeca. Alles is heel persoonlijk, en op jou gericht. Naast dat het een les is, is het ook erg gezellig en ik voelde mij snel op mijn gemak. Hierdoor pikte ik alles nog beter op. Ik zou deze cursus zeker aanraden. Handig voor nu en voor in de nabije toekomst.

Aude december 2020

Audejanuari 2020

Silvan geeft onze cursus een 8,5 !

Silvana

Ik kwam voor de bijles engels om mijzelf voor te bereiden op mijn sollicitaties
bij de luchtvaartmaatschappij waar ik graag voor wil vliegen. Het was allemaal
heel last minut maar de lessen werden hier goed op aangepast en ik kon mezelf
door de lessen goed voorbereiden op het onderdeel engels. Elke cursus was heel
leerzaam en alles werd goed uitgelegd. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en eind
augustus gaat mijn avontuur beginnen bij de
luchtvaartmaatschappij!Ik heb alle lessen als heel leerzaam ervaren. Ook buiten de lessen om hielp
Maria mij zelfs via de app. Echt super.

Carmenstudent 2019

Het is een goede cursus met iemand die er verstand van heeft. Door 1 op 1 les te krijgen, krijg je de aandacht dat je nodig hebt. Verder is het ook gezellig.

Cindyjuni 2019

Een dikke 8 voor de cursus! Goede begeleiding bij de cursus Engels. Maria legt het duidelijk uit bij een gezellige sfeer. Top geregeld!

Nico, mei 2019

Nicomei 2019

De docent is geweldig. Hij past de lessen zo aan dat je direct  feedback krijgt en maximaal leert. Ook het volledige Engels praten heeft me erg veel goed gedaan, Tevens is hij in staat om aan te voelen welke niveau je al aan kunt en hierdoor maak je snelle stappen. Bedankt voor de geweldige lessen! Top! Ik geef de cursus een 9 als cijfer.

Basapril 2019

David geeft goed Engelse les en geeft een duidelijk uitleg. De lessen waren bovendien gezellig. Ik geef de cursus een 8 als cijfer!

Recensie door student fietsbedrijfapril 2019

De lessen en lestof zijn specifiek afgestemd op mijn wensen en behoeften, dat is erg fijn. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen en voel ik me zekerder in mijn engels taalgebruik. De lessen zijn goed te volgen en met 2 uur huiswerk per week goed te combineren met mijn werk en gezin.

MerelSeptember 2018

Afgelopen woensdag begon de 2de sessie in Parijs. Zenuwachtig ging ik erheen maar al snel liet ik het los en steeg mijn zelfvertrouwen. Het Engels praten ging goed en ik had leuke gespreken met mijn collega’s in Parijs.

Tom van VlietJuli 2018

Ik ben zo blij dat het me gelukt is en daar wil ik u voor bedanken. De lessen hebben mij ontzettend goed gedaan en heb een leuke tijd gehad in Parijs. Zeer vakbekwamen mensen en alles wordt goed geregeld en je wordt ontzorgd. De docente heeft een goede kijk op wat je nodig heb en weet het zo af te stemmen dat je het maximale leert. Ook is er extra materiaal aanwezig daar waar nodig om beter aan je eisen te voldoen. Niets anders dan lof. Hartelijk dank voor de goede lessen.

BasJuli 2018

Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om mijn Engelse lessen bij Maria te volgen. Na een fijne intakegesprek heeft Maria perfect ingespeeld op mijn specifieke wensen. Maria is heel kundig, geduldig en luistert heel goed. Ik kan het iedereen aanraden.

AliceMei 2018

Duidelijke lessen met goede resultaten. De een op een lessen werkten erg goed voor mij. Zo kreeg ik alle aandacht en had Maria ook aale aandacht voor mij.

AnoukMaart 2018

In 10 lessen is mijn kennis van de Engelse taal weer opgefrist: grammaticaal, spreekvaardigheid , luisteren. Met name op mijn werk kan ik de Engels sprekende klant nu beter begrijpen en te woord staan.

Jantien KooimanJanuari 2018

Ik heb 20 uur privéles Engels gevolgd om mijn kennis weer op te frissen. De lessen waren geheel naar mijn wensen opgesteld. De lessen werden in een hele fijne gemoedelijke sfeer gegeven. Ze waren duidelijk en als er iets niet duidelijk was, werd hier meteen op geanticipeerd. Er werd goed naar mij geluisterd. Ik heb uiteindelijk een engelse taaltest moeten afleggen voor mijn nieuwe baan en die heb ik gehaald.

LiesbethNovember 2017

Maria heeft mij zelfvertrouwen gegeven om op ‘boardroomniveau’ Engels te spreken en te schrijven en daar heb ik iedere dag profijt van

Iedere week leuke, praktijkgerichte oefeningen zorgden ervoor dat ik iedere week met Maria aan de slag ging.

Student Marketing BedrijfMei 2017