Bijles Engels

Lesmethode (Conversatie Cursussen Algemeen Engels)

Ervaar het verschil!

U krijgt les van een “native speaker” en gediplomeerd lerares Engels met meer dan 30 jaar ervaring in het lesgeven aan cursisten op alle taalniveaus van het Engels. Zij weet hoe zij u moet begeleiden tijdens het leerproces en waar de knelpunten van de Engelse taal liggen.

Omdat zij de Nederlandse taal goed beheerst weet zij ook wat de verschillen tussen de grammatica van de Nederlandse taal en de Engelse taal zijn waardoor zij eropin kan spelen tijdens de lessen.

Elke cursist is uniek 

De woordenschat die iemand nodig heeft voor een vakantie in Engeland verschilt nogal van de woordenschat die iemand nodig heeft om met zijn Engelse vriend te kunnen communiceren. Daarom kijken we nauwlettend naar uw behoeftes en doel om de lessen zo goed mogelijk gericht op uw persoonlijk situatie af te stemmen.

Leer communiceren

Bij Bijles Engels Hoofddorp leggen we de nadruk op het zo snel mogelijk leren communiceren in de Engelse taal. Wij willen dat de cursist in staat is zijn boodschap over te brengen. In het begin van de cursus zal het om een eenvoudige boodschap gaan: zich voorstellen, vragen hoe iemand heet of iets in een restaurant bestellen. Daarbij wordt de grammatica geleerd die nodig is om correcte zinnen op te bouwen.

Wij leren de cursist de Engelse taal te gebruiken in dagelijkse situaties waardoor hij snel in staat is de taal in de praktijk toe te passen. Dit geeft voldoening en werkt stimulerend, dit weten we uit ervaring!