Bijles Engels

Starten met Bijles Engels

  • Heb je moeite met het vak Engels?
  • Vind je het moeilijk om de lerares te volgen?
  • Haal je daardoor lage cijfers?

Dat kan echt anders! Slechte cijfers voor Engels halen ondanks al je moeite geeft je vast geen goed gevoel. Met de juiste begeleiding is het voor iedereen mogelijk om goede cijfers voor het vak Engels te halen. Het is onze missie om je daarbij te helpen.

Wij gaan je helpen door de lesstof rustig uit te leggen, waardoor je de logica van de Engelse taal gaat begrijpen en betere cijfers zal halen.

Wij nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden en we herhalen de lesstof die je op school krijgt. De docent past zich aan jouw tempo aan en we focussen ons op de punten waar je moeite mee hebt.

Tijdens de bijlessen zorgen we ervoor dat we je uitdagen op een leuke manier, zodat je de lessen als prettig zult ervaren. Je kunt gaan merken dat je Engels leuker gaat vinden doordat je goede cijfers haalt als beloning voor je inspanning.

Wat kost Bijles Engels?

Wil je weten wat je kwijt bent voor bijles Engels? Doe dan onze lespakketten-test! Vul hieronder je persoonlijke doelen, wensen en gegevens in, dan geven wij binnen 24 uur jouw persoonlijke uitslag.